Izdvajamo

 

Poslovne novine već 36 godina realizuju projekat „100 najvećih u Bosni i Hercegovini i regionu“. Jedinstven je po tome što sadrži potpuno objektivne rang-liste kompanija razvrstanih prema ukupnom prihodu, dobiti, zaposlenima i izvozu.

Ove godine regionalni privredni događaj „100 najvećih” obilježila je konferencija pod nazivom Green Revolution koja je okupila vodeće stručnjake iz područja obnovljivih izvora energije, očuvanja okoliša i e-mobilnosti.

Konferencija Green Revolution 2023 je dio prestižnog projekta “100 najvećih” i već sada se ističe kao ključno mjesto okupljanja za neka od najpoznatijih imena iz poslovnog svijeta naše zemlje i regije, a koji će predstaviti načine, modele i „lijekove“ za ozdravljenje planete Zemlje.

Kompanije se dijele po kategorijama: velike, srednje i male, te su rangirane po prihodu, dobiti, zaposlenima i izvozu.

Firma Austronet iz Kozarca osvojila je 1. mjesto iz oblasti djelatnosti.

 

Iskrene čestitke sa željom za nove poslovne uspjehe.

kozarac.ba

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.