Izdvajamo

 


U akciji policije, koja se sprovodi na području Prijedora, otkrivena je laboratorija za vještački uzgoj marihuane!

Kako saznaje ATV laboratorija je otkrivena u mjestu Kozaruša kod Prijedora prilikom pretresa imanja koje je koristio jedan od osumnjičenih.

”Pronađena je laboratorija za uzgoj marihuane koja je bila opremljena sa svom potrebnom opremom za vještački uzgoj. Laboratorija je imala klimaticaziju, ventilaciju, UV lampe i u njoj je otkriven zasad sa marihuanom u punom cvatu”, kaže izvor blizak istrazi.

Kako je laboratorija izgledala možete vidjeti na ekskluzivnoj fotografiji koja je u posjedu ATV-a.

Podsjetimo, od ranih jutarnjih časova na području Prijedora je u toku velika policijska akcija koju, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru sprovode, Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, PU Prijedor i Specijalna antiteroristička jedinica.

Dosada je uhapšeno više od 10 osoba i zaplijenjena je veća količina marihuane. Na nekoliko lokacija pretresi su i dalje u toku, a više detalje biće poznato po njihovom završetku.

vido na linku  https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=425000209986023

autor:atvbl.rs

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)