Izdvajamo

Udruženje Prijedorčanki

Muharema Suljanovića 52, Prijedor
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
tel/fax: 052215635

Broj:01-16/2016
Dana:05.04.2016.

O  G  L  A  S

Udruženje Prijedorčanki "Izvor" želi proširiti svoj tim, te zato tražimo saradnika\icu koju bismo angažirali na projektima koje trenutno provodimo.

Potrebna nam je mlađa osoba koja posjeduje interes za područjem kojim se bavimo, a poželjno bi bilo znanje\obrazovanje iz slijedećih sektora: pravo, psihologija, ekonomija, informatika, iako to nije glavni preduslov.

Nije nam bitno da li imate radno iskustvo, bitno nam je samo da ste spremni da učite i da date sve od sebe. Također nam je bitno da ste otvoreni, fleksibilni, organizirani i poštujete zadane rokove. Pored toga što je plaćena, ova pozicija vam omogućava odlazak na veliki broj radionica i edukacija, kao i putovanja po našoj zemlji i regionu.

Ukoliko ste zainteresirani pišite nam na e-mail adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili proslijedite dalje kako bismo što prije pronašli dobru/og saradnicu/ka.

Udruženje Prijedorčanki  "Izvor" Prijedor

 

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.