Izdvajamo

 

Vahida Bešlagić je četiri puta ranjena u ratu i četiri puta operasana u miru. Treba joj 10 hiljada eura da bi obavila novi ciklus kemoterapija.

 

“ Prikupila sam 2.050 eura, tako da mi treba još osam hiljada da mogu na drugi ciklus kemoterapije. Pošteno sam se borila za svoju BiH i ponosna sam što sam branila državu. Cijeli život sam pomagala drugima i halal bilo. Sad sam pala da tražim i to je teško. Kad nekog moram nešto zamoliti, ja ne mogu spavati i gledam kako ću mu reći”.

Poštovani prijatelji, ova priča tjera suze ali je najbitnije da što prije prikupimo novac za Vahidinu operaciju. Ne smijemo dozvoliti da heroina idalje boluje. Pogledajte video i biće vam jasno koje Vahida Bešlagić.

 

Kontakt broj : 061 834 494 Vahida

Senudin Safić/mojprijedor.com

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011