Izdvajamo

 

Vahida Bešlagić je četiri puta ranjena u ratu i četiri puta operasana u miru. Treba joj 10 hiljada eura da bi obavila novi ciklus kemoterapija.

 

“ Prikupila sam 2.050 eura, tako da mi treba još osam hiljada da mogu na drugi ciklus kemoterapije. Pošteno sam se borila za svoju BiH i ponosna sam što sam branila državu. Cijeli život sam pomagala drugima i halal bilo. Sad sam pala da tražim i to je teško. Kad nekog moram nešto zamoliti, ja ne mogu spavati i gledam kako ću mu reći”.

Poštovani prijatelji, ova priča tjera suze ali je najbitnije da što prije prikupimo novac za Vahidinu operaciju. Ne smijemo dozvoliti da heroina idalje boluje. Pogledajte video i biće vam jasno koje Vahida Bešlagić.

 

Kontakt broj : 061 834 494 Vahida

Senudin Safić/mojprijedor.com

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo