Izdvajamo

 

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

Na lokalnom putu u mjestu Mala Novska Rujiška dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila marke „Volkswagen” sa kolovoza kojim je upravljao D.U. iz Novog Grada koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,25 časova u mjestu Rakelići u kojoj su učestvovali R.H. iz Prijedora upravljajući vozilom „Opel“ i S.M. iz Prijedora upravljajući vozilom „VW Touran“ lakše tjelesne povrede zadobilo je šest lica. Povrijeđen je vozač S.M., suvozači Ž.H. i M.Č., putnici R.Č. i dva maloljetna lica, svi iz Prijedora.

Policijska uprava Prijedor podsjeća da je u toku kampanja „“#101 život“ i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise.

PU Prijedor

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.