Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor dana 13.09.2022. godine obratilo se lice iz Prijedora i prijavilo da je ucjenjeno od strane nepoznatog lica koje mu putem poruka prijeti da će na društvenim mrežama i plakatima objaviti fotografije i video snimke kompromitujućeg sadržaja, ukoliko ne isplati određeni iznos novca, čime je počinjeno krivično djelo „Ucjena“ u pokušaju.

Postupajući po prijavi policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac ovog krivičnog djela lice J.R. iz Banja Luke.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičena ucjenjivala oštećenog, na način da je putem SMS poruka sa telefonskog broja mobilnog operatera ostvarila kontakt sa oštećenim kojeg poznaje od ranije, te istog pokušala ucjeniti objavljivanjem navodnih fotografija i video snimaka, da joj isplati novac u iznosu od 10.000,00 KM.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilašva Prijedor kojem će nakon komletiranja predmeta protiv J.R. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Ucjena“ u pokušaju.

PUTNIČE,

TO ŠTO SI SAD TI,

TO SAM NEKAD BIO JA!

A TO ŠTO SAM SAD JA,

TO ĆES JEDNOM BITI TI!

Sa jednog nišana sa mezarija u Kozarcu