Izdvajamo

 

Policijskoj stanici Novi Grad 29.11.2022. godine prijavljeno je da se lice Milješić Mika (1953) iz mjesta Matavazi opština Novi Grad najvjerovatnije 22.11.2022. godine udaljila od porodične kuće te se do momenta prijave nije vratila na adresu stanovanja.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak Milješić Mika je visine oko 165 cm, slabije tjelesne konstitucije, pognutog stava i kreće se uz pomoć štapa, kratke sijede kose, crnih očiju, a u momentu nestanka na sebi je imala pletenu crnu kapu, dugačku bundu ili kaput, zelene vunene čarape i opanke.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor na terenu preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska lica.

Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku lica, da isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122.

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.