Izdvajamo

 

Policijski službenici Polcicijske uprave Prijedor 30.11.2022. godine u jutarnjim časovima obavljajući redovnu patrolnu djelatnost uočili su da je u ulici M.M.Tepića u Prijedoru izvršeno krivično djelo „Teška krađa“ nad objektom trgovačke radnje.

U neposrednoj blizini lica mjesta zatečeno je i lišeno slobode lice kod kojeg su pronađeni predmeti koji potiču iz krivičnog djela, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da se radi o A.K. iz Prijedora koji je neposredno prije lišenja slobode u ulici M.M.Tepića nasilno iz objekta otuđio veću količinu cigareta, sokova i drugih prehrambenih proizvoda.

O navedenom je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će po kompletiranju predmeta biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.

"Srpski narod nije kolektivno kriv za zločine i otuda ima odgovornost da se od njih javno ogradi i to djelima. Zato su neizmjerno važne aktivnosti “Žena u crnom”, grupe “Četiri lica Omarske” iz Beograda ili Udruženja “Kvart” iz Prijedora"

kaže Mujagić za Avaz.ba