Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad 01.03.2023. godine lišili su slobode lice D.R. iz Novog Grada zbog postojanja osnova sumnje da je početkom novembra mjeseca 2022. godine u Novom Gradu počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni u toku noći 03/04.11.2022. godine iz objekta kuće oštećenog lica iz Novog Grada otuđio novac i lovački karabin sa optičkim nišanom za koji oštećeni posjeduje oružni list, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od 2.500,00 KM.

Pretresom stambenih prostorija koje koristi osumnjičeni D.R., koji je vršen uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi Osnovnog suda u Novom Gradu, pronađen je otuđeni lovački karabin sa optičkim nišanom.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv D.R. dostaviće se Izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.

PU Prijedor

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak