Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 11.03.2023. godine oko 00,20 časova obavljajući redovnu patrolnu djelatnost u ulici Solunska uočili su lice koje upotrebom podesnog predmeta razbija izlog staklo na ugostiteljskom objektu.

Nakon što je lice lišeno slobode kriminalističkom obradom utvrđeno je da se radi o D.A. iz Prijedora i da je neposredno prije lišenja slobode razbijanjem ulaznih vrata i izlog stakla na ugostiteljskom objektu počinila krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će se po kompletiranju predmeta dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo.

PU Prijedor

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.