Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dana 01.03.2024. godine lišili su slobode A.S. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Naime, dana 01.03.2024. godine pored magistralnog puta Prijedor-Sanski Most u mjestu Rasavci pronađeno je vozilo marke „Renault“ oštećeno usljed slijetanja sa kolovoza. Rasvjetljavanjem svih okolnosti događaja, utvrđeno je da je vozilo u toku noći otuđeno u Prijedoru i da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela može dovesti lice A.S.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu protiv osumnjičenog A.S. biti dostavljen izještaj za počinjeno krivično djelo „Krađa“.

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo