Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 18.03.2023. godine u 19,13 časova prijavljeno je da je u Novom Gradu u mjestu Svodna, na privatnoj zemljišnoj parceli, lokalitet „Brezici“, vlasništvo D.L. iz Novog Grada, u ostacima požara pronađeno beživotno tijelo lica D.L.

Izvršenim uviđajem na licu mjesta, prikupljenim obavještenjima, te drugim mjerama i radnjama koje su preduzete u cilju utvrđivanja okolnosti prijavljenog događaja, nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postajanje elemenata krivičnog djela.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor koji je naložio vršenje obdukcije nastradalog lica D.L, a koja će biti izvršena dana 20.03.2023. godine u Javnoj zdravstvenoj ustani „Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve građane na odgovorno ponašanje prilikom paljenja vatre na otvorenom prostoru, da nakon spaljivanja ugase ostatke nesagorene materije, kako bi se spriječilo njihovo raznošenje vjetrom i pojava širenja požara.

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.