Izdvajamo

FK Bratstvo Kozarac je danas igralo u gostima protiv FK Borac iz Dubice. Naši momci su spremni izašli na teren i prvi smo poveli sa rezultatom 1:0. No tada na scenu nastupaju sudije koje domaćim igračima dozvoljavaju nefer i nesportsku igru koja izlazi iz svih nomrmalnih sportskih okvira. Domaći igrači su doslovno tukli i udarali naše igrače, što su sudije nijemo posmatrali.
Postupci istih daju samo krila i domaćim navijačima koji su tada počeli da gadjaju naše igrače flašama, jedna od njih završava u glavi ponoćnog sudije i tek tada glavni sudija prekida utakmicu. Iako je prekid bio 45 minuta, delegat je u svome izvještaju naveo da je prekid trajao 14 minuta.

 

Kao odgovor na nesportsko ponašanje prvo igrača domaćih a zatim gledaoca koji su skandirali i uvrede, sudije su odlučile da se isprazne tribine tako da su i naši navijači morali napustiti teren. Na sve to Sudija je odlučio da nastavi utakmicu preteći našem klubu kaznama ako se ne nastavi utakmica.
Rekli smo našim igračima da izađju na teren i da prije svega čuvaju sebe da nam rezultat nije bitan, jer je sudeći prema svemu danas Borac iz Dubice morao da pobjedi nebirajući ni sredstva ni metode.
Krajnji rezultat je bio 5:1 za domaće.Ovo danas je pokazatelj da je svega na terenu bilo osim fudbala.
Igračima Bratstva iskrene pohvale na igri i zalaganju.

Admir Đonlagić

Molim dragog Allaha da u ove mubarek dane obaspe svojom milošću sve ljude na ovom dunjaluku. Amin...