Izdvajamo

 

U Etno selu "BK OAZA" Kamičani većeras, srijeda 29.12.2022.god., održano je donatorsko veče popularno nazvano "Crvena noć FK Bratstva" koje je sprovedeno u organizaciji uprave fudbalskog kluba Bratstvo Kozarac.

 

Događaju je prisustvovao dosta velik broj članova i simpatizera ovog kluba. Restoran je bio pun i dosta raje se vratilo jer nije bilo mjesta.
Svima prisutnima, obratio se predsjednik FK Bratstvo, Zijad Kusuran. On je prezentovao dosadašnji rad i plan daljeg razvoja kluba. Zatim pozvao simpatizere da podrže rad kluba. On je naglasio zasluge igrača i uprave za dosadašnje igre u Regionalnoj lige zapad. Klub radi veoma kvaliterno i sjajan je ambasador, najljepšeg malog grada na svijetu. Kolektivima i pojedincima koji čine ovaj klub, veliko hvala, kazao je Zijad.

Zatim je prezentovao dosadašnji rad na proširenju i rekonstrukciji igrališta FK Bratstvo Kozarac. Naglasio je ogromnu podršku građana, simpatizera FK Bratstva i pozvao da još jednom pomognu da se ovi planirani radovi završe i na ljeto naredne godine, igrači zaigraju na svom igralištu.

Druženje, uz Emira Blaševića, Ziju Kasumovića, Samiru Kasumović i Tarika Đonlagića, nastavljeno do kasno u noć.

Nijaz-Caja Huremović

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak