Izdvajamo

 

Prošlog vikenda
Djece godišta 2010 i 2011 su u kategoriji predpionira nastupala na malonogometnom turniru u Sanskom Mostu. Turnir je organizovan od strane NK Podgrmeč. Predpioniri pod vodstvom trenera Sanela Memić su osvojili prvo mjesto u svojoj kategoriji. Pored pehara za prvo mjesto u Kozarac su donjeli i pehar za najboljeg igrača i najboljeg golmana. Rado učestvuju na sportskim događajima.

Često i u velikom broju putuju i postali su prepoznatljivi drugim ekipama po broju navijača i roditelja koji stalno ih prate.
Poslje Sanskog Mosta nastupaju u Prijedoru na turniru u Dvorani Mladost. Početak turnira 16.1.23.
Kako će turnir trajati i do kraja ovog mjeseca rezultate ćemo znati u narednom periodu.
Puno sreće i uspjeha u daljem radu treneru Sanelu i cjeloukupnom timu djece FK Bratstva Kozarac.

“Želja nam je da se Bosna i Hercegovina razvija u miru. Mi ne želimo nikakve podjele, jer je ovo naša jedina domovina za koju su se borili naši najbolji sinovi, naša sabraća i mi ćemo morati stati jednog dana pred njih i morat ćemo im kazati šta smo uradili za našu domovinu, za koju su oni dali svoje živote”, izjavio je danas u Prijedoru ministar za boračka pitanja u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Salko Bukvarević na Svečanoj akademiji održanoj povodom 25. novembra (2016. god.), Dana državnosti Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).