Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1 preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, izvršili su kriminalističku obradu tri lica zbog postojanja osnova sumnje da su na području grada

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lica K.G. iz Prijedora, i H.J. iz Prijedora, u vremenskom periodu od 18.06.2018. godine do 16.11.2018. godine, te u vremenu od 15.04.2019. godine do 07.05.2019. godine, izvršila dva krivična djela „Teška krađa“ , te tom prilikom privatnom preduzeću u Prijedoru pričinila materijalnu štetu u ukupnom iznosu od oko 9.000 KM.

Preduzimanjem daljih aktivnosti usmjerenih na rasvjetljavanje krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1 su dana 17.08.2019. godine obavljajući plansku aktivnost-opservaciju, uočili lice koje bi se moglo dovesti u vezu za izvršenjem krivičnog djela „Krađa“, nakon čega je prema istom preduzeto niz službenih mjera i radnji, te tom prilikom utvrđeno da se radi o licu G.D. iz Prijedora, te da je za istim raspisana centralna potjernica.

Nakon kriminalističke obrade utvrđeno je da je navedeno lice G.D. izvršilo dva krivična djela „Krađa“ na području grada Prijedora, i tom prilikom trgovačkoj radnji u Prijedoru pričinilo materijalnu štetu u ukupnom iznosu od oko 1.200 KM.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenih lica, nadležnom tužilaštvu će biti dostavljeni izvještaji za krivična djela koja su počinila.

PU Prijedor


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011