Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, prilikom sprovođenja aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, dana 02.10.2019. godine, izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi lice D.L. iz Prijedora. Tom prilikom pronađeno je i privremeno oduzeto 9 PVC pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed“, dva pakovanja zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, određena količina tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Extazi“, vaga za precizno mjerenje i metalna mrvilica.

Navedene aktivnosti realizovane su uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor a privremeno oduzeti predmeti biće deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv lica D.L. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

 

PU Prijedor


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)