Izdvajamo

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor, prilikom preduzimanja aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, 17.12.2019. godine, oko 20,30 časova u Prijedoru izvršili su kontrolu tri lica.

Tom prilikom kod lica A.B. iz Bosanske Otoke pronađeno je i privremeno oduzeto šest pakovanja sa sadržajem bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, količine oko 55 grama.

Preduzimajući dalje aktivnosti a zbog postojanja sumnje da se mogu dovesti u vezu sa pronađenom opojnom drogom, istog dana policijski službenici lišili su slobode lica V.S. i Z.I. oba iz Prijedora, nakon čega je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

Privremeno oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj.

PU Prijedor


Ponekad mi se cini da kad mi duša zaplace, zaplace i moja Caršija.

Cini mi se da zaplace tiho i tužna dok ljepotu pruža onim što ljepotu samo uništiti znaju. Cini mi se da cujem uzdah ptice kad na kesten sleti kraj ruševina Asker džamije u Starom gradu koje tamo više nema

Uzdahnete li i Vi ponekad ????....