Izdvajamo

Prijedorski voćari i sinoć su bili aktivni u akciji dezinfekcije javnih površina na području grada Prijedora.

Ekipe voćara su svojom mehanizacijom i ovoga puta obišli više prijedorskih naselja, Pećane, Kokin grad, Urije, Centar, Aerodromsko naselje…Aktivni su istovremeno bili i voćari i poljoprivrednici na području Omarske i Kozarca koji vrše dezinfekciju naselja u tim krajevima.
I ovoga puta, imali su tehničku podršku pripadnika Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor i vatrogasci iz Kozarca koji su, uprkos borbi sa požarima na više lokacija, pronašli dodatno ljudstvo i dali svoj doprinos ovoj akciji.
Ovo je aktivnost u koju su voćari uključeni već skoro mjesec dana, a na koju su se odazvali po pozivu Štaba za vanredne situacije grada Prijedora i gradonačelnika Milenka Đakovića da uzmu učešće u borbi protiv korona virusa.
" Nije nam teško da svoju mehanizaciju i lično angažovanje usmjerimo za ovo što možemo učiniti jer na svima nama je da damo svoj doprinos da grad bude dezinfikovan i da što manje naših sugrađana bude zaraženo virusom, da se on ne širi te da se što prije vratimo svakodnevnom životu kakav smo do skoro vodili", rekli su voćari.

 

gradprijedor

Molim dragog Allaha da u ove mubarek dane obaspe svojom milošću sve ljude na ovom dunjaluku. Amin...