Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Kostajnica, dana 08.09.2020. godine, na osnovu prethodno prikupljenih informacija, postupajući po planu akcije ''Plantaža'', su na lokaciji u opštini Kostajnica pronašli zasad zelene biljke koja svojim izgledom asocira na konoplju. U sklopu planske aktivnosti policijski službenici su na licu mjesta zatekli lice M.R. iz Kostajnice koji je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ''Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga''.

Tom prilikom izršeno je privremeno oduzimanje sedam stabljika veličine od 138 cm do 200 cm a koje svojim izgledom asociraju na stabljike konoplje.

O svemu navedenom obavješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, te će nakon kompletiranja predmeta protiv lica M.R. iz Kostajnice, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ''Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga''.


- U temeljima RS-a nisu, kako to patrijarh srpski kaže, ali i skoro svi političari iz RS-a, kosti najboljih srpskih sinova. U temeljima RS-a su kosti moga petnaestogodišnjeg brata, moga oca, dida, nane, kosti još 102 djece, a u tim temeljima sam mogao biti i ja koji sam, eto, uspio preživjeti i tri prijedorska logora i živi štiti i još mnogo toga - ističe Duratović.