Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u periodu od 26. do 30. aprila 2022. godine realizovali su akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu korištenja bezbjednosnog pojasa, posebno prilagođenih sjedalica za djecu i mobilnog telefona za vrijeme vožnje.

U toku akcije kontrolisana su 952 učesnika u saobraćaju. Sankcionisano je 500 učesnika od čega 363 po akcentu akcije.

Zbog nekorištenja bezbjednosnog pojasa sankcionisano je 196 učesnika u saobraćaju od kojih je 165 vozača, 19 suvozača i 12 putnika u vozilu. Zbog nekorištenja sjedalice i posebno prilagođenog podmetača za djecu sankcionisano je 147 vozača, dok je zbog nepropisnog korištenja mobilnog telefona za vrijeme vožnje sankcionisano 26 vozača.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da u cilju zaštite svoje bezbjednosti i bezbjednosti drugih učesnika poštuju saobraćajna pravila i propise.

PU Prijedor

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo