Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 12.11.2022. godine oko 03,20 časova prijavljeno je da se na magistralnom putu Kozarska Dubica – Kostajnica u mjestu Komlenac dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila slijetanjem sa kolovoza vozila marke „Golf“ teške tjelesne povrede zadobio vozač B.K. iz Kozarske Dubice koji je prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače motornih vozila da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu.

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu, prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvijek je neuporedivo lakše vjerovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti se za svoja prava. Sigurno je lakše otrpjeti uvredu ne uzvrativši je, nego smoći hrabrost i upustiti se u borbu sa jačim od sebe; uvijek možemo reči da nas bačeni kamen nije pogodio, a onda tek noću, u samoći, oplakivati, svoj kukavičluk... Trgni se čovječe.