Izdvajamo

 

Na području Policijske uprave Prijedor u periodu od 25. do 27. januara realizovana je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu tehničke ispravnosti vozila i posjedovanja zimske opreme.

Kontrolisano je ukupno 457 vozila, a zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja sankcionisan je 241 vozač.

Zbog počinjenih prekršaja koji su bili akcenat kontrole sankcionisano je 208 vozača, od čega 71 zbog neposjedovanja zimske opreme, 74 zbog manjih tehničkih neispravnosti i 63 vozača zbog većih tehničkih neispravnosti ili zbog odbijanja da vozilo podvrgne tehničkom pregledu.

Na tehnički pregled upućeno je 60 vozila, a zbog veće tehničke neispravnosti iz saobraćaja su isključena 44 vozila, kao i 8 vozila zbog odbijanja vozača da vozilo podvrgne tehničkom pregledu.

Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise i da posebnu pažnju posvete tehničkoj ispravnosti vozila. Posjedovanje zimske opreme obavezno je u periodu od 01. novembra do 01. aprila.

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak