Izdvajamo

 

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je jedno krivično djelo i pet saobraćajnih nezgoda, dok narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

Policijskoj upravi Prijedor oko 02,00 časa prijavljeno je da se na regionalnom putu u mjestu Hambarine u Prijedoru dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza i da su povrijeđena dva lica.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao M.G. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Citroen“ i da su teške tjelesne povrede zadobili vozač i suvozač M.G. iz Prijedora.

Preduzetim mjerama i radnja utvrđeno je da su navedena lica prethodno na podrčju grada Prijedora otuđila vozilo kojim je prouzrokovana saobraćajna nezgoda, čime su počinili krivično djelo „Krađa“.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih lica biti dostavljeni izvještaj za počinjeno krivično djelo „Krađa“, dok će se protiv vozača dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Evo vam ova misao Meše Selimovića za buđenje i razmišljanje.

"Život je izbor a ne sudbina, jer običan čovjek živi kako mora a pravi kako hoće. Život na koji se bez otpora pristaje to je bjedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovjek posta...je slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."