Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor realizujući aktivnosti usmjerene na sprečavanje proizvodnje i prometa opojnih droga, tokom prethodnog vikenda, uručenjem prekršajnih naloga sankcionisali su dva lica iz Kozarske Dubice. Navedena lica su sankcionisana tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, a u vezi sa testiranjem vozača na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Takođe, u predmetnim kontrolama, kod jednog lica iz Kozarske Dubice koje je bilo suvozač u kontrolisanom vozilu pronađen je i oduzet zamotuljak sa sadržem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain ukupne bruto mase 0,9 grama. Protiv navedenog lica nadležnom sudu dostaviće se zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka po Zakonu o prozivodnji i prometu opojnih droga.

PU Prijedor

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak