Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor postupajući po prijavi da je u toku noći 07/08.09.2023. godine sa parking prostora u Novom Gradu otuđeno vozilo marke „Golf“, čime je počinjeno krivično djelo „Krađa“, došli su do saznanja da se vezu sa navedenim može dovesti lice D.B. iz Krupe na Uni.

Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska vozila, na osnovu operativnih saznanja da se vozilo nalazi na području Brčkog, u saradnji sa policijskim službenicima Brčko distrikta otuđeno vozilo je pronađeno i osumnjičeni D.B. lišen slobode.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv D.B. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Krađa“.

Ziv I zdrav bio veliki humani covjece, znaj da nisi sam,kud god ti I tvoja kamera za, tobom cijela vojska gledalaca,mi koji smo daleko,uz tvoju pomoc smo tu sa vama,hvala,hvala za ovo divno snimanje u detalje,dogadzanja ovog ljeta,bilo je I tuzno I veselo,veliki selam iz Chicaga!

Ismeta Terzic Dzihic