Izdvajamo

 

Na području Policijske uprave Prijedor u periodu od 19. do 21. oktobra realizovana je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili lijekova koji se ne smiju upotrebljavati prije i za vrijeme vožnje.

Tokom trajanja akcije kontrolisan je 781 učesnik u saobraćaju. Zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja sankcionisan je 81 učesnik.

Iz saobraćaja je isključeno 68 vozača, od kojih 63 zbog utvrđene nedozvoljene koncentracije alkohola u organizmu, jedan zbog odbijanja da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu, jedan zbog utvrđenog prisustva opojnih droga u organizmu i 2 vozača koja su odbila da se podvrgnu kontroli na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Lišenjem slobode zadržano je 16 vozača od kojih 13 zbog utvrđenog prisustva nedozvoljene koncentracije alkohola u organizmu.

Zbog učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola sankcionsan je jedan pješak koji je zadržan lišenjem slobode.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

PU Prijedor

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011