Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad 26.03.3024. godine prilikom kontrole saobraćaja kod S.O. iz Novog Grada koji je bio suvozač u kontrolisanom vozilu pronašli su i oduzeli zelenu biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 98 grama.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ S.O. je lišen slobode. Nakon kompletiranja predmeta protiv istog će se Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo.
PU Prijedor

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.