Izdvajamo

Sa žalošću i velikom tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Muhiba (Omer) Balić, rođ. Mandžukić preselila na Ahiret u subotu, 12. augusta 2023. godine u 87. godini života.

Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 14. augusta 2023. godine u 14:00 sati na Gradskom groblju STADION.

Ožalošćeni: kćerka Zerina, sin Hamdija, zet Esad, snaha Beisa, unučad Arnes sa suprugom Naidom, Melisa, Amir sa suprugom Lidom i Amra, praunučad Ajdin, Emina, Elma, Jasmina, Benjamin i Nora, sestra, kao i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Tevhid će se proučiti istog dana u 14:00 sati u Bakarevića Džamiji.

Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?