Izdvajamo

7.kolo Regionalne lige Zapad fudbaleri FK Bratstvo Kozarac su ugostili ekipu FK Mladost iz Kotor Varosa. Iako je trener Kararic danas bio na mukama jer se u proteklom kolu povredio nas kapiten Brkic i Pekija, a Tica je dobio crveni karton , na teren je poslao nase mlade igrace a na zadovoljstvo sviju nas u prvih 11 je bio i nas kapiten Brkic koji je iako povredjen, stisnuo zube njegovo prisusto i iskusto jako potrebno nasim mladim igracima sto se u konacnici i ispostavilo tacno.


Na samom pocetku nasi igraci su dobro otvorili utakmicu sto su pokazali na samom pocetku utakmice svojim zalaganjem i pozrtvovanoscu.Tako da smo polovinom prvog poluvremena postigli gol sutom naseg mladog igraca Alica i poveli sa 1:0, sto je bio konacni rezultat prog poluvremena.
U drugo poluvvrijeme smo takodjer dobro usli u utakmicu, i imali smo par izglednih sansi za gol no medjutim mreze su mirovale i krajnji rezultat je bio 1:0 i veoma znacajna 3 boda osvojena pri cemu smo idalje ostali pri samom vrhu tabele na 4 mjestu sa osvojenih 13 bodova koliko ima i 3 plasirana ekipa.
Vrijeme je danas bilo suncano ali malo prohladno, uslovi za igru idealni, gledaoca oko 100.

Admir Đonlagić

PUTNIČE,

TO ŠTO SI SAD TI,

TO SAM NEKAD BIO JA!

A TO ŠTO SAM SAD JA,

TO ĆES JEDNOM BITI TI!

Sa jednog nišana sa mezarija u Kozarcu