Izdvajamo

Pripadnici Jedinice žandarmerije, dana 28.11.2019. godine, oko 19,20 časova, u Kozarskoj ulici u Prijedoru, izvršili su zaustvaljanje i kontrolu putničkog automobila marke „Hyundai“ kojim je upravljalo lice inicijala M.B. iz Prijedora.

Prilikom pregleda u unutrašnjosti putničkog automobila uočeno je nelegalno vatreno oružje. Nakon toga uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru, izvršen je pretres navedenog vozila tokom kojeg su privremeno oduzete dvije vojne automatske puške M-70.

Lice M.B. je lišeno slobode a nad istim je u toku kriminalistička obrada zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak