Izdvajamo

ZP "Elektrokrajina" a.d. Banjaluka obavještava javnost da nastavlja sa primjenom vanrednih mjera na smanjenju direktnih kontakata sa kupcima električne energije, u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

U skladu s tim, pozivamo kupce električne energije da u periodu od 29.4. do 2.5.2020. godine izvrše očitavanje potrošnje električne energije i podatke o tome, uz navođenje naplatnog broja (nalazi se na računu za električnu energiju), dostave putem jednog od ponuđenih komunikacijskih kanala:

. Elektro Prijedor 052 240 576

• besplatna info-linija 0800 50 116

• viber broj 066 711 490

• e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Na internet stranici preduzeća (www.elektrokrajina.com) kupci mogu pronaći uputstvo za očitavanje digitalnog brojila i pravilnu dostavu podataka.

Obavještavamo kupce da smo udvostručili broj operatera Uslužnog centra, koji su dostupni na pozive kupaca putem besplatne info linije 0800 50 116 svaki dan u periodu od 7 do 19 časova.

Uprkos tome, svjesni smo da zbog preopterećenja telefonske linije određeni broj kupaca nije mogao (u kratkom roku) biti uslužen od strane naših operatera, zbog čega im upućujemo izvinjenje.

Molimo kupce za razumijevanje postojeće situacije, koja je uzrokovana vanrednim okolnostima u kojima, prije svega, želimo sačuvati zdravlje naših kupaca i zaposlenih.

 

"Ako pravdu ne nađeš na ovozemaljskoj sudnici, svoju parnicu usmjeri ka ahiretskoj sudnici, gdje će svjedoci biti meleki, gdje su sve tužbe brižno čuvane i gdje je sudija Najpravedniji i Najmudriji od svih!"

Aid el-Karni