Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 31.01.2022. godine oko 10,30 časova prijavljeno je da se ispred stambene zgrade u naselju Pećani u Prijedoru dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđeno jedno lice.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice S.P. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Golf“ i pješak S.I. iz Prijedora koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila teške tjelesne povrede.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu vozila uslovima i stanju na kolovozu i da obrate pažnju na pješake i bicikliste kao učesnike u saobraćaju koji su takođe obavezni poštovati saobraćajne propise.

PU Prijedor

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo