Izdvajamo

 

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor je danas organizovao prijem za privrednike grada Prijedora. Riječ je o četiri privrednika koje je nagradila Privredna komora Republike Srpske u okviru manifestacije „Izbor najuspješnijih u Republici Srpskoj za 2021. godinu“ .

Prijemu su prisustvovali Zorica Savić, direktor Lipa drvo d.o.o. Prijedor, zatim Draško Plavljanin, tehnički direktor "Kolektora" i Mile Šiljegović, tehnički direktor Mira ad Prijedor. Prijemu je prisustvovala i Dijana Đaković, rukovodilac kancelarije Prijedor Područne privredne komore Banja Luka.

Kolektor CCL d.o.o. Laktaši nagrađen je u kategoriji najuspješnijeg velikog privrednog društva u 2021. godini. Nagradu za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda u 2021. godini dobila je Mira a.d. Prijedor sa linijom proizvoda keksa „Prekrašni“ sa punjenjem. Direktor Lipa drvo d.o.o. Prijedor, Zorica Savić nagrađena je u kategoriji najuspješnijih žena u privredi u 2021. godini.

Gradonačelnik je privrednicima čestitao na zapaženim rezultatima iz prethodne godine, poželio im uspješnu tekuću poslovnu godinu i zahvalio im se na doprinosu razvoja grada Prijedora.

Prijem je dio programa obilježavanja Dana grada Prijedora, 16.maja.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.