Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 03.10.2023. godine od višestrukog povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su putničko motorno vozilo.

Postupajući po prijavi da se na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka u mjestu Babići dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila, policijski službenici su tokom vršenja uviđaja od učesnika V.M. iz Prijedora oduzeli putničko motorno vozilo marke „Audi“ nakon što je upravljajući neregistrovanim vozilom, bez registarskih oznaka, prouzrokovao saobraćajnu nezgodu. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da V.M. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje oko 2.800,00 KM.

Protiv V.M. nadležnom sudu dostaviće se zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

PU Prijedor

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)