Izdvajamo

Petak ,27.12.2019. u Kozarcu je obilježen kao dan vezan za sport.
Dok je u čarsiji obilježena crvena noć, u etno selu BK Oaza upriličeno je jedno malo druženje sa velikim idejama i planovima.
Naime ,u toploj i ugodnoj atmosferi podijeljena su dosadašnja iskustva vezana za biciklizam uopćeno. Osim toga, uz prisustvo nekolicine gostiju, predstavljene su ideje koje kao grupa ljubitelja biciklizma imamo u planu izrealizirati u godini koja je pred vratima.
Osim maratona "Kozarac -Srebrenica-Kozarac",koji polako prelazi u tradiciju, došli smo na ideju organizirati PRVU KOZARAČKU BICIKLIJADU, koja bi kao takva uzela ucešća u "Danima Kozarca".

O istoj će biti više govora u narednim mjesecima, ali u svakom slučaju, već sad se može naglasiti da će ista biti namjenjena svakome uzrastu te da će osnovni cilj iste biti ugodno druženje popraćeno zabavom i mnoštvom iznenađenja.

Do tada ima još vremena,a nama uzbuđenja ne manjka. U narednom javljanju ćemo vam predstaviti detaljan plan i repertoar programa, a do tada puno sreće,zdravlja i pređenih kilometara u Novoj 2020. godini želi Vam vaš BK Kozarac.

Amel Bešlagić

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011