Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor dana 04.03.2021. godine, oko 22,50 časova, prijavljeno je da je u mjestu Kamičani, na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, nad licem R.T. iz Brčkog izvršeno krivično djelo „Razbojništvo“.

Radeći na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog gdjela, utvrđeno je da je R.T. lažno prijavio da su ga navedenog dana oko 22,45 časova na magistralnom putu u mjestu Kamičani, dok se kretao svojim vozilom „Peugeot“, dva nepoznata lica, vozilom marke „Audi“ pretekli i zaustavili, a potom prijetnjom upotrebe vatrenog oružja-pištolja, uzeli torbicu u kojoj su se nalazili lični dokumenti i novac u iznosu oko 1.250 eura.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštavu Prijedor, protiv R.T., biće dostavljen Izvještaj za počinjeno krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“.

 

PU Prijedor

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.