Izdvajamo

 

Manifestacija "Izbor sportiste godine grada Prijedor za 2021. godinu" biće održana u nedjelju 6.februara od 19:00 časova u sali Pozorišta Prijedor.
Na sjednici Organizacionog odbora , kojom je danas predsjedavao gradonačelnik Slobodan Javor, potvrđeno je da su za 52. po redu manifestaciju pristigle 23 prijave sportskih klubova.
Klubovi su imali mogućnost prijave u 6 kategorija i to : najuspješnija muška ekipa, ženska ekipa, najuspješniji sportista , sportski radnik, mladi sportista i najuspješniji sportski trener.
Klubovi su mogli da se prijave na sve kategorije ili na samo od neke za koje imaju kandidate.
Stručni žiri je održao sastanak na kojem je pregledao prijave i izvršio bodovanje u skladu sa pomenutim kategorijama. Za nagrađene su predviđeni pehari, medalje, priznanja ( zahvalnice ) i novčane nagrade od sponzora za mlade sportiste.
"Kozarski vjesnik" kao organizator manifestacije dodjeljuje Jubilarnu nagradu i Specijalno priznanje.
Lokalna medijska kuća IPC "Kozarski vjesnik" je zadužena za organizacione pripreme ovog sportskog događaja . Generalni pokrovitelj manifestacije "Izbor sportiste 2021.godine " je Grad Prijedor, a manifestaciju je podržalo i nekoliko tradicionalnih sponzora.

KABINET GRADONAČELNIKA

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo